aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα «σκάει» για Ντάιερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα «σκάει» για Ντάιερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τον Έρικ Ντάιερ έχει βάλει στο μάτι ως επόμενο στόχο ο Μουρίνιο και έχει δώσει εντολή στην διοίκηση της Γιουνάιτεντ να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Τότεναμ για την απόκτηση του.

Ο 54χρονος Πορτογάλος τεχνικός μετά και την κακή πορεία στο περσινό πρωτάθλημα, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» τερμάτισαν στην έκτη θέση, πιέζει την διοίκηση να προχωρήσει σε μεταγραφές υψηλού επίπεδου.

Παρά την ανανέωση συμβολαίου του Κάρικ μέχρι το 2018, ο Ντάιερ κρίνεται απαραίτητος στα πλανά του Μουρίνιο με σκοπό να δυναμώσει και άλλο την μεσαία γραμμή.

Η νέα πρόσφορα της ομάδας αναμένεται να κυμανθεί στα 67 εκατομμύρια (είχε απορριφτεί η πρώτη πρόταση των 40 εκατ.), όμως τα «Σπιρούνια» δεν φαίνονται ούτε τώρα διατεθειμένα να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή τους.

Όσον αφορά τον 23χρονο μέσο που αποκτήθηκε το 2014 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 5 εκατ. ευρώ, ο ανταγωνισμός στην ομάδα από τον Βίκτορ Ενιάμα φαίνεται πως τον έχει επηρεάσει σημαντικά τόσο στην ψυχολογία όσο και στον τρόπο παιχνιδιού του.

Έτσι λοιπόν παρόλο που ανανέωσε το προηγούμενο Σεπτέμβρη για 5 χρόνια, βλέπει την πρόταση της Γιουνάιτεντ ως μια πολύ καλή προοπτική για την συνεχεία της καριέρας του.

Συνεπώς, το μέλλον του στο σύλλογο των υπεραθλητών Αγγλίας κρίνεται αβέβαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ