aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα «σκάει χοντρά» για Ουίλσον η Τσέλσι!

Τα «σκάει χοντρά» για Ουίλσον η Τσέλσι!

Την περίπτωση του σέντερ φορ της Μπόρνμουθ, Κάλουμ Ουίλσον, εξετάζουν σοβαρά στην Τσέλσι. Μάλιστα, σύμφωνα με το -πάντα έγκυρο- «Sky sports», οι «μπλε» προτίθενται να πληρώσουν ένα ποσό της τάξεως των 50.000.000 λιρών για την απόκτησή του!

Βέβαια, πρωταρχικός στόχος της διοίκησης και κυρίως του προπονητή, Μαουρίτσιο Σάρι, παραμένει ο Γκονσάλο Ιγκουαϊν. Ωστόσο, η οποιαδήποτε επίτευξη συμφωνίας περιπλέκεται, αφού ο 31 ετών στράικερ, αγωνίζεται ως δανεικός από τη Γιουβέντους στη Μίλαν. Πέραν αυτού, οι άνθρωποι της Μίλαν δεν δείχνουν ιδιαίτερα πρόθυμοι στην παραχώρησή του, αφού θα είναι δύσκολο και γι αυτούς να βγουν στην αγορά για αναζήτηση νέου φορ.

Η ομάδα του Σάρι έχει εμφανές πρόβλημα στο σκοράρισμα, και ιδιαίτερα μέσω των επιθετικών της, αφού Άλβαρο Μοράτα και Ολιβιέ Ζιρού έχουν σημειώσει μαζί μόλις 6 τέρματα στην φετινή Πρέμιερ Λίγκ. Επομένως, στην Τσέλσι δε θα περιμένουν και πολύ. Αν οι διαπραγματεύσεις για τον…»πόθο» του Ιταλού κόουτς «βουλιάξουν», ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θα κάνει την κίνησή του για τον ποδοσφαιριστή της 12ης στη βαθμολογία, Μπόρνμουθ.

Μάλιστα, τον περασμένο μήνα, ο Τσιαφράνκο Τζόλα είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του λονδρέζικου κλάμπ για τον Ουίλσον, δεχόμενος πάντως αρνητική απάντηση από τον τεχνικό των «κερασιών», Έντι Χάου, για ενδεχόμενη πώληση. Μένει να δούμε την κατάληξη αυτού του «σήριαλ», το οποίο κορυφώνεται με τις φήμες για άμεση αποχώρηση του Μοράτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ