aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα σενάρια που «παίζουν» στο μετεγγραφικό παζάρι της Ιταλίας

Τα σενάρια που «παίζουν» στο μετεγγραφικό παζάρι της Ιταλίας

Μπορεί τα περισσότερα πρωταθλήματα να έχουν διακοπή λόγω των Χριστουγέννων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχει κινητικότητα. Κυρίως λόγω του μεταγραφικού παζαριού που ανήγει την δεύτερη ημέρα του Γενάρη.

Η ιταλική ιστοσελίδα «sportmediaset» αναφέρει τα μεταγραφικά σενάρια που «παίζουν» στο χειμερινό παζάρι της Ιταλίας. Από τα ονόματα των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ολιβιέ Ζιρού μέχρι αυτά των Ντρις Μέρτενς και Αλεσάντρο Φλορέντσι.

Το νούμερο ένα όνομα που «παίζει» στην Ιταλία είναι αυτό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Κυκλοφορεί ελεύθερος και έχει προτάσεις από όλη την Ευρώπη, με τη Μίλαν να φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός του αυτή τη στιγμή. Οι «ροσονέρι» εξετάζουν επίσης, τις περιπτώσεις των Μάτιτς και Τομπιντό. Δεν αποκλείεται να πωληθεί ο Κεσί για να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδς.

Η Γιουβέντους θέλει τον Χάαλαντ από την Σάλτμπουργκ, ενώ πάντα παίζει το όνομα τού Πολ Πογκμπά. Την ίδια ώρα, ο Τσαν βλέπει την έξοδο και υπάρχει σενάριο ανταλλαγής με τον Παρέδες της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ οι Περέν και Μάντζουκιτς μάλλον θα αποχωρήσουν από το Τορίνο. Ο Πιάτσα θα δοθεί δανεικός πιθανότατα στη Βερόνα.

Η Ίντερ αναμένεται να έχει… έντονη δραστηριότητα στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Ζιρού είναι ο βασικός στόχος για την επίθεση, ενώ υπάρχουν στη λίστα τα ονόματα των Κουλουσέφκσι (Πάρμα), Γιορέντε (ανταλλαγή με Πολιτάνο στη Νάπολι), Μάρκος Αλόνσο (Τσέλσι) και Βιδάλ (Μπαρτσελόνα).

Ο Φλορέντσι αναμένεται να αποχωρήσει από την Ρόμα αλλά δεν έχει γίνει γνωστός ο προορισμός του, ενώ οι «τζιαλορόσι» εξετάζουν την περίπτωση του Μαριάνο Ντίαζ από την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Νάπολι θέλει… τράμπα του Γιορέντε με τον Πολιτάνο, ενώ πολύ πιθανό σενάριο είναι να αποχωρήσει ο Μέρτενς από τώρα, με το συμβόλαιό του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Τέλος, υπάρχει η περίπτωση του Τορέιρα από την Άρσεναλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ