aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα σενάρια για τον αντι-Μιντίκκη

Τα σενάρια για τον αντι-Μιντίκκη

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Μιντίκκη στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα, είναι πιο σοβαρός απ’ ότι αναμενόταν και ο Κύπριος δεξιός μπακ των ερυθρόλευκων θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες, καθώς υπέστη θλάση.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Πάφος FC στο «Αμμόχωστος» (17:00), έβαλε ήδη τις σκέψεις του σε μία σειρά, καθώς θέλοντας και μη, θα προβεί σε διαφοροποιήσεις στην αμυντική γραμμή και τα σενάρια για την αντικατάσταση του σίγουρα είναι περισσότερα από ένα.

Υπάρχει σκέψη να χρησιμοποιηθούν οι Φούσταρ, Γκολομπάρτ, Χριστοφόρου στο κέντρο της άμυνας, δεξιά ο Παύλου και αριστερά ο Κορέια ως παίκτες που θα καλύπτουν όλη τη γραμμή τους, ενώ δεν αποκλείεται ο Ελλαδίτης τεχνικός να διαφοροποιήσει το σχήμα, προτιμώντας το 4-3-3. Σε μία τέτοια περίπτωση, ίσως ο Παύλου μείνει στον πάγκο και αγωνιστεί ο Χριστοφόρου δεξιά, ή το αντίθετο. Σενάριο απομακρυσμένο, αλλά είναι κι αυτό μία σκέψη.

Απομένει μία προπόνηση σήμερα και μία αύριο για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της η ομάδα της Αμμοχώστου και ο Πουρσαϊτίδης θα καταλήξει στο τελικό πλάνο του. Από εκεί και πέρα, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ανδρέας Λεμέσιος, ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση θα μπει σύντομα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ