aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τα σχέδια των "εκτός παιχνιδιού" μιζαδόρων, πάνε καταγράμμα»

«Τα σχέδια των “εκτός παιχνιδιού” μιζαδόρων, πάνε καταγράμμα»

Με ανάρτηση τους οι οργανωμένοι μας οπαδοί του Απόλλωνα, ενημερώνουν για το βροντερό παρών τους που θα δώσουν στο Ακρωτήρι την Κυριακή (7/7) στην ανοικτή για τους οπαδού προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Μάγκες και περήφανα αλάνια της ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ μας, έφτασε η δική μας στιγμή και σας υποσχόμαστε πως τα λόγια τελειώσανε! Η περσινή χρονιά μας άφησε μακριά απ’ τα γήπεδα και οι μιζαδόροι “εκτός παιχνιδιού”, αφού τα σχέδια τους πάνε καταγράμμα όπως ήταν απ’ την αρχή συμφωνημένα για την κάρτα φιλάθλου.

Δεν θα αναφερθούμε ξανά σ’ αυτό το θέμα αφού ο κόσμος ΞΥΠΝΗΣΕ και αυτό είναι εις βάρος σας. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να κρατήσουμε αναμμένη την φλόγα του οπαδικού κινήματος!

Ξεκινάμε λοιπόν την Κυριακή από νωρίς στο κεντρικό μας οίκημα να ζεστάνουμε τα λαρύγγια μας και στις 16:45 φεύγουμε με τελικό προορισμό το Ακρωτήρι για να δείξουμε σε όλους και προπάντων στους ίδιους τους εαυτούς μας ότι είμαστε ακόμη ζωντανοί και πιο πωρωμένοι από ποτέ!

Στηρίζουμε καθαρά την ιδέα που μεγαλώσαμε και έμπρακτα τους συνδέσμους!

Υ.Γ. Οι εγγραφές μελών θα είναι από το μεσημέρι μέχρι την ώρα αναχώρησης μας για το γήπεδο!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ