aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα «ρέστα» της για Αζάρ η Τσέλσι!

Τα «ρέστα» της για Αζάρ η Τσέλσι!

Το «κόλπο γκρόσο» για την παραμονή Αζάρ θέλει να κάνει η Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να σκοπεύουν να μετατρέψουν τον Βέλγο ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ, προκειμένου να τον κρατήσουν στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας «Sunday Express», οι «μπλε» θα ξεκινήσουν πρόωρες συζητήσεις με τον 27χρονο στράικερ για την παραμονή του στην ομάδα, τη στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης «ενοχλεί» όλο και περισσότερο τον Βέλγο σταρ.

Το συμβόλαιο του άσου της Τσέλσι με τον λονδρέζικο σύλλογο τελειώνει το καλοκαίρι του 2020, με τους ιθύνοντες να θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή του στο Στάμφορντ Μπριτζ, προσφέροντάς του συμβόλαιο- μαμούθ με εβδομαδιαίες απολαβές σχεδόν 400.000 ευρώ. Ένα ποσό που αυτομάτως θα τον μετατρέψει ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτή τη στιγμή ο Αζάρ αμείβεται με περίπου 230.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ένα ποσό που τον θέτει εκτός λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Αλέξις Σάντσες με απολαβές περίπου 360.000 ευρώ την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το νέο αυτό συμβόλαιο θα προταθεί στον Αζάρ πριν τα Χριστούγεννα και θα έχει ισχύ για τέσσερις με πέντε σεζόν.

Μετά τα δυο «όχι» του Αζάρ στην Τσέλσι για ανανέωση συμβολαίου, πλέον οι «μπλε» θέλουν να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί ώστε να δέσουν το αστέρι τους, τη στιγμή που η «βασίλισσα» αποτελεί τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο του αγγλικού συλλόγου…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ