aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα προβλήματα φέρνουν αλλαγή πλάνου στην Ανόρθωση

Τα προβλήματα φέρνουν αλλαγή πλάνου στην Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα στην Ανόρθωση ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Το κλίμα μετά και τις δύο σερί νίκες είναι το καλύτερο από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν, άπαντες δηλώνουν ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθει η νίκη.

Διαβάστε επίσης: Στρέπελ Vs Αναστασίου: Ο Ολλανδός του έχει πάρει τον… αέρα

Ο Ολλανδός τεχνικός της ομάδας, Στρέπελ, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κατσαράβα που είναι τιμωρημένος. Εκτός είναι και οι τραυματίες Ιγκιεμπόρ, Κάτσαρ. Ο πρώτος θα επιστρέψει τον Ιανουάριο μετά και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί, ενώ ο δεύτερος θα χρειαστεί περίπου τρεις εβδομάδες για να είναι διαθέσιμος. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αρτυματά που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χέρι. Το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός αποστολής. Με αυτά τα δεδομένα ο Στρέπελ αναμένεται να επαναφέρει τον Ντούρις στην κορυφή της επίθεσης, μιας και ο Κατσαράβα είναι τιμωρημένος.

Ερωτηματικό υπάρχει για τη θέση κάτω από τα δοκάρια εκεί όπου ο Δημητρίου έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Βάργκιτς. Στο δεξιό άκρο της άμυνας θα είναι ο Στρούνα, αριστερά ο Μπεσάτ και κεντρικοί αμυντικοί οι Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Ζοάο Βίκτορ, Πράνιτς και Ράγιος. Στα «φτερά» της επίθεσης θα είναι οι Λαβόρδε και Μικελτάντζε, ενώ θέση διεκδικεί και ο Εγγλέζου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ