aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα πρώτα «τεμάχια» Καμαρά-Ιβάν (video)

Τα πρώτα «τεμάχια» Καμαρά-Ιβάν (video)

Η Ανόρθωση κέρδισε σχετικά άνετα τον Ολυμπιακό με 3-0, στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν. Η εικόνα της, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν θετικότατη. Δυο γκολ πέτυχε ο Καμαρά και ένα ο Μπανταλόφσκι.

Ο διεθνής επιθετικός από τη Γουινέα έδειξε με το «καλημέρα» ότι «μυρίζεται» το γκολ, είναι μέσα στις φάσεις και μπορεί να κάνει εύκολα τη ζημιά. Ο Μπανταλόφσκι από την πλευρά του έχει καλά ανεβάσματα και επιθετικά αναμένεται να έχει αρκετή συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας. Παρακολουθείστε πιο κάτω τα στιγμιότυπα από τη νίκη της Ανόρθωσης επί του Ολυμπιακού με 3-0, σε φιλικό αγώνα που έγινε την Τετάρτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

H ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Αρούς (46′ Παπαδόπουλος), Μπανταλόφσκι (56′ Μακάροφ), Κβέσιτς, Αρτυματάς, Σίλντεφελντ (46′ Κορέα), Βίκτορ (64′ Χατζηπασχάλης), Οικονομίδης, Ράγιος (46′ Σιβού), Ματθαίου (66′ Ιωάννου), Καρλίτος (61′ Κυριάκου), Καμαρά (46′ Άλβες).

Πέταγε φωτιές η «Κυρία»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ