aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα πρώτα λεπτά του Ντανίλο και το γκολ του Φοπαλά

Τα πρώτα λεπτά του Ντανίλο και το γκολ του Φοπαλά

Ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός στο πρωτάθλημα ο Ντίλαν Ουεαντραόγκο και τα πήγε αρκετά καλά. Ο Σωφρόνης Αυγουστή μπορεί να τον εμπιστεύεται ακόμη και για τα πιο δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής πήρε και ο Ντανίλο Σπόλιαριτς.

Ο μικρός έδειξε πως έχει άριστη τεχνική και μπορεί, έχοντας παιχνίδια στα πόδια του, να ανελιχθεί. Στα 35 λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Δεν έχει μόνο το όνομα, αλλά και το ταλέντο ο Ντανίλο. Ο Φοπαλά πέρασε σαν αλλαγή και σημείωσε το τρίτο γκολ του Απόλλωνα, που ήταν και το πρώτο του με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Πολλοί μιλάνε για μεταγραφές που θα ανακοινωθούν προσεχώς από τη διοίκηση, όμως, υπάρχουν επιλογές με άπειρους ποδοσφαιριστές τους οποίους ο Σωφρόνης Αυγουστή θα «ψήσει», δίνοντάς τους ευκαιρίες στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία θα χρησιμοποιηθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ