aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα προγνωστικά υπέρ του Γκιέ Γκιέ

Τα προγνωστικά υπέρ του Γκιέ Γκιέ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Γκιέ Γκιέ ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα με την Καρμιώτισσα και αν το παιχνίδι διεξαγόταν Σάββατο, ίσως να μην προλάβαινε.

Οι άλλες δύο μέρες, ωστόσο, που έχει στη διάθεσή του ίσως αποδεικτούν αρκετές για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Ο επιθετικός του Απόλλωνα έχει, πάντως, τα προγνωστικά υπέρ του και φαίνεται απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να απουσιάσει από το ντέρμπι του ΓΣΠ.

Ο ίδιος ο Γκιέ Γκιέ δεν θέλει να απουσιάσει από ένα τέτοιο παιχνίδι και θα σφίξει τα δόντια να δώσει το «παρών» του. Άλλωστε, με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ έχει καλή παράδοση και μπορεί να κάνει τη ζημιά, όπως στο παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος στις 5 Δεκεμβρίου 2015.

Με κεραυνό από πλάγια και δύσκολη θέση ο Γκιέ Γκιέ (58’) νίκησε τον Βάτερμαν και χάρισε τη νίκη στον Απόλλωνα. Αυτή τη φορά ο επιθετικός του Απόλλωνα δεν θα είναι μόνος, καθώς ο προπονητής του θα παρατάξει την ομάδα του με τη συνταγή των προηγούμενων αγωνιστικών. Θα έχει δίπλα του και τον Μαγκλίτσα, έτσι θα είναι πιο απαιτητικός και επιθετικός.

Οι μέρες λιγοστεύουν μέχρι το παιχνίδι στη Λευκωσία και τον Πέδρο Εμανουέλ, ξέχωρα από την περίπτωση του Γκιέ Γκιέ, απασχολεί και η θέση στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Μπεντόγια πάει αρκετά καλά, όμως η επιστροφή του Ζοάο Πέδρο τον βάζει σε σκέψεις. Γνωρίζει πως με τον δεύτερο, μπορεί να είναι πιο επιθετικός από τα πλάγια, ενώ έχει επιστροφές και δίνει βοήθειες στην άμυνα, όταν τις χρειάζεται. Στις άλλες θέσεις, ο Σατσέτι μάλλον θα επιστρέψει στον γνωστό του ρόλο και θα μείνει εκτός ο Κυριάκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ