aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα προγνωστικά του Μέσι για το Μουντιάλ

Τα προγνωστικά του Μέσι για το Μουντιάλ

Αφού «πήρε από το χέρι» την Εθνική Αργεντινής και την οδήγησε σε μία αγχωτική αλλά τελικά λυτρωτική πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2018, ο Λιονέλ Μέσι τοποθετήθηκε σχετικά με την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Σχεδόν επτά μήνες απομένουν για την παγκόσμια ποδοσφαιρική γιορτή, που θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Ρωσίας, και ο βραχύσωμος άσος της Μπαρσελόνα δεν δίστασε να ονομάσει τις ομάδες που θεωρεί επικρατέστερες για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

«Οι υποψήφιοι για τον τίτλο; Η Ισπανία, η Βραζιλία, η Γερμανία και η Γαλλία. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή, οι συγκεκριμένες ομάδες παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο και διαθέτουν ποιότητα σε ατομικό επίπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος παίκτης στον πλανήτη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «TyC Sports» της πατρίδας του.

Όσον αφορά στις… προσδοκίες του από την κλήρωση για τη φάση των ομίλων, που θα διεξαχθεί την 1η Δεκεμβρίου, ο Αργεντινός άσος τόνισε: «Το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι να βρεθούμε στον ίδιο όμιλο με την Ισπανία. Θα προτιμούσα να την αποφύγουμε. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Πάντα πίστευα ότι θα προκριθούμε στα τελικά, όμως θεωρούσα ότι θα τα είχαμε καταφέρει πριν τον τελευταίο αγώνα με τον Ισημερινό».

Ολοκληρώνοντας την εμφάνισή του, ο «Λίο» αναφέρθηκε στο μέλλον του, αλλά και στην επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στην γενέτειρά του, Ροσάριο, και στην ομάδα που τον ανέδειξε: «Θέλω πολύ να παίξω στη Νιούελς Ολντ Μπόις. Να παίξω σ’ αυτό το στάδιο που είδα τόσους αγώνες. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα συμβεί στα επόμενα χρόνια. Ζω ημέρα με την ημέρα, δεν με απασχολεί τόσο έντονα το μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ