aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα… πήρε η Λίβερπουλ! (videos)

Τα… πήρε η Λίβερπουλ! (videos)

«Φτάνει πια» στις… γκέλες βροντοφώναξε η Λίβερπουλ!

Κόντρα σε έναν αντίπαλο που προερχόταν από τρεις σερί ήττες, τη Στόουκ, οι «κόκκινοι» βρίσκονταν για 70 λεπτά στο… καναβάτσο και φάτσα με ακόμη μία σφαλιάρα από «μικρό», αλλά Κουτίνιο και Φιρμίνο (γκολάρα), που ήρθαν αμφότεροι από τον πάγκο(!), είχαν άλλη άποψη!

Με γκολ των δύο Βραζιλιάνων, στο 70′ και στο 72′ αντίστοιχα, η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ έφερε «τούμπα» τους «πότερς» και πήρε ένα πολύ σημαντικό «διπλό» (1-2), στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει -απευθείας, χωρίς προκριματικά- στο Champions League.

Οι αδιάφοροι, βαθμολογικά, γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα -δεδομένα- κενά στην άμυνα των «κόκκινων», ανοίγοντας το σκορ με τον Γουόλτερς, στο 43′. Ο Ιρλανδός επιθετικός, μάλιστα, σκόραρε για έβδομη φορά απέναντι στη Λίβερπουλ! Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο και αφού ο Λόβρεν τράνταξε, στο 60′, με κεφαλιά, το οριζόντιο δοκάρι του Γκραντ, κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία ανατροπή.

Με το «τρίποντο» αυτό, όπως προείπαμε, η Λίβερπουλ διατηρείται στην 3η θέση της Premier και στο +2 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία, όμως, έχει παιχνίδι λιγότερο. Οι «πολίτες», την ίδια ώρα, δεν αντιμετώπιζαν το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στη Χαλ του Μάρκο Σίλβα, επικρατώντας 3-1, αν και χρειάστηκε, στο 31′, ο Ελμοχαμαντί να βάλει το… ποδαράκι του, για να ανοίξουν οι γηπεδούχοι το σκορ με αυτογκόλ.

Από εκεί και πέρα, το άγχος των παικτών του Πεπ έφυγε και με το 10ο τέρμα του Αγουέρο, στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις(!), η Σίτι έκανε το 2-0 στο 48′, με τον Ντελφ να «γράφει» το 3-0 στο 64′. Πέντε λεπτά πριν το τέλος, ο Ρανόκια πέτυχε το γκολ της τιμής για τις «τίγρεις», που παραμένουν στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Σουόνσι!

Η τελευταία, ηττήθηκε 1-0 στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ και παραμένει σε μεγάλους μπελάδες, όπως και η Μίντλεσμπρο, που δεν κατάφερε να επικρατήσει της Μπέρνλι (0-0), η οποία δεν έχει ούτε μία νίκη εκτός έδρας! Έτσι, οι γηπεδούχοι έμειναν χωρίς «τρίποντο» μέσα στο 2017 και πραγματικά, δεν ξέρουμε πώς θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό. Τέλος, η Σαουθάμπτον πέρασε από την έδρα της Γουέστ Μπρομ με σκορ 1-0, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, αφού αμφότερες δεν προλαβαίνουν την Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ