aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα πήρε άδικα με δημοσιογράφο ο εκνευρισμένος Κλοπ

Τα πήρε άδικα με δημοσιογράφο ο εκνευρισμένος Κλοπ

Πολλά νεύρα είχε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη βαριά ήττα της Λίβερπουλ από τη Μάντσεστερ Σίτι (1-4), που την άφησε στο -10 από την κορυφή. Τον εκνευρισμό του Γερμανού προπονητή πλήρωσε μάλλον άδικα ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος, που προσπάθησε απλώς να κάνει τη δουλειά του.

Αρχικά τον ρώτησε: «Η Σίτι έχει ένα ματς λιγότερο, είναι στο -10. Βλέπετε πως υπάρχει σενάριο να τους προλαβαίνετε ή τώρα θα παλέψετε για μια θέση στην τετράδα;».

Ο Κλοπ απάντησε «παρμένος»: «Θα έπρεπε να προετοιμάζεστε καλύτερα. Πώς μπορείτε να το ρωτάτε αυτό, όταν η διαφορά θα πάει στους 13 βαθμούς; Πιστεύετε πως είναι η κατάλληλη ερώτηση αυτή, ενώ έχετε μόνο δύο στη διάθεσή σας;».

Όταν ο δημοσιογράφος πήγε να κάνει τη δεύτερη ερώτησή του ο Κλοπ απάντησε με χαμόγελο αλλά εμφανώς εκνευρισμένος. «Είχατε μόνο δύο ερωτήσεις. Τις χαραμίσατε!», ενώ μετά την επιμονή του δημοσιογράφου να κάνει τη δεύτερη ερώτηση που δικαιούτο ο προπονητής των Reds απάντησε: «Πιστεύω πως έχουν ξεφύγει. Προφανώς θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε τώρα στην τετράδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ