aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα πειράγματα του Ρονάλντο στην όμορφη Νορβηγίδα

Τα πειράγματα του Ρονάλντο στην όμορφη Νορβηγίδα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι μόνον ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Το βράδυ της Πέμπτης, στο «Γκριμάνλντι Φόρουμ» του Μονακό, απέδειξε πως είναι χαρισματικός και στο κομμάτι της επικοινωνίας.

Η συνεύρεσή του με τα Media, μετά την ανακοίνωση της κατάκτησης του «UEFA best player» για τη σεζόν 2015-16, εξελίχθηκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο, γεγονός που απόλαυσαν οι δημοσιογράφοι που παρευρέθησαν σε αυτήν αλλά κι ο ίδιος ο «CR7».

Ενδιαφέρον είχε ένας μικρός διάλογος που ο Κριστιάνο είχε λίγο μετά το τέλος της συνέντευξης με τη μητέρα της νικήτριας του best womens player, τη Γκετ Στόλσμο, η οποία ζήτησε να βγει μια φωτογραφία μαζί του.

«Είσαι πολλά χρόνια στην κορυφή, συγχαρητήρια» του είπε. «Τα είδωλα δουλεύουν πάρα πολύ για να γίνουν είδωλα. Το ξέρεις ήδη κι από την κόρη σου. Μπορεί να ξαναβρεθούμε πάλι εδώ να τα πούμε ξανά τα επόμενα χρόνια» ήταν η απάντηση του Πορτογάλου, που ήταν σε μεγάλα κέφια.

«Μην πιεις, είναι βότκα» 

Ο Κριστιάνο μπήκε πρώτος στην αίθουσα Τύπου και δεν διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι χρειάσθηκε να περιμένει τη Νορβηγίδα (νικήτρια του best women player) Αντα Χέγκεμπεργκ.

«Ετσι είναι αυτά, οι άντρες πρέπει να πάντα να περιμένουμε τις γυναίκες» είπε δυνατά ο Κριστιάνο. Στη διάρκεια της συνέντευξης δεν παρέλειψε να πειράξει την 21χρονη Νορβηγίδα, που σήκωσε το ποτήρι να πιει λίγο νερό.

«Μην το κάνεις. Είναι βότκα» της είπε! «Δεν πειράζει, με αφήνει η μαμά μου, μάλιστα είναι εδώ στην αίθουσα» απάντησε στον Κριστιάνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τη συνέντευξη ο Ρονάλντο ζητούσε επίμονα από δημοσιογράφους να μάθει για τη διαφορά ψήφων με την οποία κέρδισε τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς από τους Μπέιλ και Γκριζμάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ