aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα πάντα-όλα για το ιατρικό δελτίο και η τεσσάρα

Τα πάντα-όλα για το ιατρικό δελτίο και η τεσσάρα

Ανακοίνωση για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο εξέδωσε σήμερα η Νέα Σαλαμίνα. Ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης μετά από θλάση και από εβδομάδας θα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

Ο Νταβίντ Μανογιάν ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά από τραυματισμό στο γόνατο και θα επαναξιολογηθεί. Ο Ζοέλ Νταμαού ακολουθεί θεραπεία λόγω ερεθίσματος στον αχίλειο τένοντα και από εβδομάδας θα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Ο Άντερσον Κορέια ακολουθεί θεραπεία λόγω φλεγμονής στους προσαγωγούς και από βδομάδας θα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

Ο Έλιο Ρόκε υπέστη τενοντίτιδα και ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και από βδομάδας θα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Ο Δημήτρης Στυλιανού περνά από ιατρικές εξετάσεις λόγω κτυπήματος στο γόνατο στη χθεσινή προπόνηση και θα διαφανεί σήμερα η σοβαρότητα του προβλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ