aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα πακέτα και η προπώληση με ΑΠΟΕΛ

Τα πακέτα και η προπώληση με ΑΠΟΕΛ

Το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ ανακοινώνει την κυκλοφορία νέων πακέτων εισιτηρίων για τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι-οφ καθώς επίσης και την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στο ΑΕΚ Αρένα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (01/04, 19:00).

Η πώληση των πακέτων θα ξεκινήσει το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί πριν τον αγώνα. Yπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και όχι για τα πλέι-οφ. Οι κάτοχοι έχουν την δυνατότητα να διατηρήσουν την θέση τους μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου (01/04), με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

ΚΕΡΚΙΔΑ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ
40 20 5

ΚΕΡΚΙΔΑ: AJK GROUP

ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ
40 20 5

ΚΕΡΚΙΔΑ: PETROLINA

ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ
25 20 5

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 20 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

Εισιτήρια θα πωλούνται για την κερκίδες Γεώργιος Καραπατάκης (περιορισμένος αριθμός), AJK Group (ανατολική) και Πετρολίνα (νότια).

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (17:30) πριν την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά το ωράριο για την προπώληση εισιτηρίων και πακέτων:

Δευτέρα: 15:00-18:00
Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Σάββατο: 09:00-16:00

Τα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ