aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα «όπλα» του Ντούσαν Κέρκεζ

Τα «όπλα» του Ντούσαν Κέρκεζ

Η ΑΕΛ μπήκε με φόρα στο πρωτάθλημα, μετρά το απόλυτο στη συγκομιδή βαθμών και ασφαλώς νιώθει πολύ καλύτερα σε σχέση με άλλες ομάδες. Ο πρώτος στόχος που ήταν η εξασφάλιση έξι βαθμών πριν από το διακοπή έχει επιτευχθεί και πλέον, έχοντας ως «όπλο» την απόλυτη ηρεμία και το ανεβασμένο ηθικό, θα μπορεί ο Ντούσαν Κέρκεζ να εργαστεί όπως επιθυμεί έως το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Επίσης, ο προπονητής της ΑΕΛ θα προετοιμάσει καταλλήλως τους Ντανίλο και Σάντος, παίκτες που άργησαν να μπουν στην ομάδα, την ίδια ώρα που Γκαζαριάν, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αναμένεται πως θα καλύψει το χαμένο έδαφος. Οι διεθνείς Κυριάκου, Αβραάμ, Αντωνίου, Γερολέμου και Ζντρασκόφσκι θα απουσιάζουν τις επόμενες μέρες. Τέλος, όσον αφορά στην περαιτέρω ενίσχυση, εάν ο Κέρκεζ βρει αξιόλογη επιλογή και το βαλάντιο αρκεί, τότε θα προχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ