aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα νεότερα με το ατύχημα του Μαέ – Σε σοβαρή κατάσταση ο 46χρονος

Τα νεότερα με το ατύχημα του Μαέ – Σε σοβαρή κατάσταση ο 46χρονος

Σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ράιαν Μαέ σημειώθηκε στην οδό Γρίβα Διγενή στη Λεμεσό, όταν αυτοκίνητο, τύπου SUV, εισήλθε σε υποστατικό ενοικίασης αυτοκινήτων, τραυματίζοντας σοβαρά 46χρονο.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλη Μιχαήλ «23χρονος ποδοσφαιριστής, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του με βόρεια κατεύθυνση, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε σε όχημα που βγήκε από πάροδο και ακολούθως, καρφώθηκε βίαια σε προθήκη καταστήματος, όπου τραυμάτισε 46χρονο υπάλληλο».

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με πολλαπλά κατάγματα και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το σοβαρό τροχαία συνεχίζονται σήμερα.

Σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση από την αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα βρέθηκε ολόκληρο μέσα στο υποστατικό, εμβολίζοντας την πλαϊνή του πλευρά. Δεν αποκλείεται να προηγήθηκε ανακοπή της πορείας του από άλλο όχημα και ο Μαέ να έχασε τον έλεγχο και να βρέθηκε τελικά μέσα στο κατάστημα ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ