aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα νεότερα για τους Σισέ και Ράγιος

Τα νεότερα για τους Σισέ και Ράγιος

Οι Σεκού Σισέ και Ρουβέν Ράγιος αποχώρησαν τραυματίες από το σαββατιάτικο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια και ο Ρόνι Λέβι ανέμενε την γνωμάτευση από το ιατρικού τιμ. Πρόκειται για δύο βασικούς και πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές για τη «Μεγάλη Κυρία», οι οποίοι έχουν δείξει ώς σήμερα ότι με την ποιότητά τους μπορούν να δώσουν σημαντικές λύσεις. Ο πρώτος υπέστη θλάση και ο δεύτερος αξιολογείται καθημερινά και είναι αμφίβολος.

Το γραφείο Τύπου των κυανόλευκων εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση και ενημερώνει για την κατάσταση τους: «Από ιατρικές εξετάσεις πέρασαν το απόγευμα της Δευτέρας (30/10) οι Σεκού Σισέ και Ρούβεν Ράγιος, οι οποίοι είχαν γίνει αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την Ομόνοια. Ο Ιβοριανός επιθετικός υπέστη θλάση και έτσι δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Ρόνι Λέβι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, με την επάνοδο του να υπολογίζεται μετά την διακοπή. Όσο αφορά τον Ράγιος, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα αξιολογείται καθημερινά από τους ιατρούς της ομάδας μας, με την συμμετοχή του στο επερχόμενο παιχνίδι να είναι αμφίβολη».

Χθες η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές για να πάρουν ανάσες μετά τη μεγάλη τους προσπάθεια στο ντέρμπι με την Ομόνοια (1-1). Από σήμερα οι παίκτες επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καράς» και άρχισαν την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η «Μεγάλη Κυρία» θα είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και έχει όλα τα φόντα να πάρει το τρίποντο και να περιμένει απώλειες της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα για να επιστρέψει στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα, προβλήματα με κάρτες δεν υπάρχουν, η ψυχολογία είναι πολύ καλή και όλοι θέλουν επιστροφή στις επιτυχίες καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ανόρθωση προέρχεται από δύο σερί «λευκές» ισοπαλίες με την Πάφο και την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ