aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα νεότερα για τον τραυματισμό του Σίλντελφελντ

Τα νεότερα για τον τραυματισμό του Σίλντελφελντ

Στον τραυματισμό του Γκόρντον Σίλντελφελντ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Ανόρθωσης επί της ΑΕΛ (2-0) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Σάββας Πηλακούτας. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» εφησύχασε κάπως τους φίλους των κυανόλευκων, καθώς υπογράμμισε πως ο Κροάτης αμυντικός δεν είναι κάτι σοβαρό.

Αναλυτικά:

Αρχικά: «Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς. Καταφέραμε να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και μέσα από τις προπονήσεις θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλεία. Είναι σημαντικό που κάθε ποδοσφαιριστής που καλείται να αγωνιστεί δείχνει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις. Η ομάδα εμφανίζει το ίδιο καλό πρόσωπο. Πρέπει να κρατήσουμε την παρουσία του Ιωάννου και του Αρτυματά που μπορεί να είναι το μέλλον της Ανόρθωσης».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα: «Η θέση του Απόλλωνα δεν αντικατοπτρίζει την δυναμική του. Πάμε να παλέψουμε για την νίκη και τους τρείς βαθμούς. Θέλουμε να τριτώσει το καλό στα ντέρμπι».

Για τον Σίλντενφελντ: «Είχε ένα πόνο αλλά δεν φαίνεται κάτι σοβαρό, θα το δούμε στην επόμενη εβδομάδα. Η αλλαγή έγινε προληπτικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ