aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα νεότερα για τον Ντόσα Ζούνιορ

Τα νεότερα για τον Ντόσα Ζούνιορ

Ο εκπρόσωπος Τύπου και Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα».

Για τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Ντόσα Zούνιορ: «Δεν έχουμε συναντηθεί ακόμα, έχει επιστρέψει η αποστολή της Εθνικής. Θα συναντηθούμε το απόγευμα για να δούμε το πρόβλημα και πως θα το αντιμετωπίσουμε. Μας το έχει αναφέρει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Δεν είναι τα προβλήματα που είχε τελευταία, είναι κάτι άλλο. Να περιμένουμε καλύτερα το απόγευμα όταν θα εξεταστεί από τους γιατρούς έτσι ώστε να μιλάμε με περισσότερη ασφάλεια. Είμαστε πολύ λυπημένοι, γιατί είχε ένα 10ημερο με πολύ καλές προπονήσεις, ήρθε η κλήση για την Εθνική, ήταν πολύ χαρούμενος. Δυστυχώς αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, είναι πολύ λυπημένος γιατί ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό. Ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην θέση που παίζει ο Ντόσα, παίζουν πολύ καλά. Με την προσωπικότητα που διαθέτει όμως είναι πολύ σημαντικός».

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνική Κύπρου (ενοχλήσεις ο Ζούνιορ)

Για τον Γεωργίου: «Χτύπησε στον αστράγαλο στην χθεσινή προπόνηση, δεν είναι κάτι σοβαρό όμως. Το πιο πιθανό θα είναι στην διάθεση του Μπαλταζάρ».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε ακόμα όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση μας λόγω Εθνικών. Περιμένουμε να ενσωματωθούν έτσι ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είναι σημαντικός, δεν σκεφτόμαστε την 4η συνεχόμενη νίκη, θα δουλέψουμε και ο στόχος είναι ο ίδιος, να κερδίζουμε. Αν έρθει η 4η σερί επιτυχία, είναι σημαντικό».

Σε… αναμμένα κάρβουνα λόγω Ντόσα

Για την μείωση της τιμής εισιτηρίου: «Θέλουμε τον κόσμο να είναι παρών, το έχουμε ξανακάνει και σε άλλα παιχνίδια. Αυτή η ομάδα έχει τεράστια ανάγκη τον κόσμο της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ