aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαTα νέα στοιχήματα του Μπαλταζάρ

Tα νέα στοιχήματα του Μπαλταζάρ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έδειξε από την πρώτη στιγμή που προσελήφθη από την ΑΕΛ, πως έχει φιλοδοξίες και δυνατότητες. Θέλει να πετύχει και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τα καταφέρει. Έδειξε έργο στο μικρό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα, αλλά τα δύσκολα τώρα αρχίζουν.

Όταν πήρε τη σκυτάλη από τον Πάμπο Χριστοδούλου, είχε δύσκολη αποστολή, όμως βρήκε τον τρόπο να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές και να τους οδηγήσει στην εξασφάλιση εισιτηρίου για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο κόσμος τον είδε με επιφυλακτικότητα στην αρχή, αλλά σύντομα άλλαξε άποψη. Το στοίχημα όμως για τον Πορτογάλο είναι η νέα σεζόν. Πώς θα προετοιμάσει και πώς θα παρουσιάσει την ΑΕΛ σε Ευρώπη και Κύπρο.

Επίσης, στόχος είναι να καταφέρει με τις προσθήκες που θα γίνουν να κερδίσει και την ολοκληρωτική επιστροφή των φίλων της ομάδας του στα γήπεδα. Γιατί είναι και αυτό μια «υπόθεση». Ο Μπαλταζάρ θα φτιάξει μια νέα ομάδα, όχι με πολλές αλλαγές, αλλά με νέο στυλ παιχνιδιού, με στόχο να κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους της. Στο μικρό διάστημα που κάθισε στον πάγκο της, έδειξε πως θέλει να αγωνίζεται με επιθετικό πνεύμα η ομάδα του, κάτι που θα επιδιώξει και στη νέα σεζόν.

Ο Μπαλταζάρ διατήρησε τον βασικό κορμό και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατά γενική ομολογία είχαν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους. Πρόκειται για τους Σοάρες, Νικολάου, Λαφράνς, Αϊρόσα, Αρουαμπαρένα, Σάσι και Μέσκα. Θα είναι και οι Κύπριοι Ηλία, Κυριάκου και Μαύρου, ενώ στο ρόστερ θα συμπεριληφθούν επίσης οι νεαροί Βασιλείου, Νεοφύτου και Γερολέμου. Η ενίσχυση που θα γίνει αφορά όλες τις γραμμές και ξεκινά από τη θέση του τερματοφύλακα. Αποχωρεί ο Ρόμο, αλλά ο Μπαλταζάρ έχει έτοιμη λύση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ