aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα «μωρά» δεν… μάσησαν από τους «λύκους»!

Τα «μωρά» δεν… μάσησαν από τους «λύκους»!

Απέναντι στα… μωρά της Μάιντς, που παρατάχθηκε με την πιο «νεαρή» ενδεκάδα που έχει εμφανιστεί στην ιστορία της Bundesliga, η Βόλφσμπουργκ ήταν καλύτερη, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα (0-0).

24 ετών και 199 ημερών! Αυτός ήταν ο μέσος όρος των παικτών στην ενδεκάδα της Μάιντς απέναντι στην Βόλφσμπουργκ! Ποτέ ξανά τόσο νεανικό σύνολο δεν αγωνίστηκε στην Bundesliga, εντούτοις τα… μωρά αποδείχθηκαν ατρόμητα και κατάφεραν να φύγουν από την έδρα των «λύκων» με τον βαθμό.

Η Βόλφσμπουργκ ήταν ξεκάθαρα ανώτερη από την Μάιντς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο σφύριγμα. Πλήρωσε, όμως, την αστοχία και την ατυχία της! Μπλαζικόφσκι, Ντράξλερ, Γκόμεζ πέταξαν στα σκουπίδια τις καλύτερες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι «λύκοι» και στην κορυφαία στιγμή της Βόλφσμπουργκ (ο Ντράξλερ πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε) ο Ντονάτι απομάκρυνε πάνω στην γραμμή. Το 0-0 παρέμεινε ως το φινάλε και οι γηπεδούχοι παρέμειναν για πέμπτο ματς μακριά από τη νίκη στο πρωτάθλημα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ