aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα μηνύματα των αστέρων της Ρεάλ για το «αντίο» του Ζιντάν (pics)

Τα μηνύματα των αστέρων της Ρεάλ για το «αντίο» του Ζιντάν (pics)

Οι αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρετούν τον πρώην πλέον προπονητή τους, Ζιντεντίν Ζιντάν, με μηνύματα στους λογαριασμούς που διατηρούν στο Instagram.

Σέρχιο Ράμος: Μίστερ, σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής αποφάσισες να πεις αντίο όταν βρισκόσουν στην κορυφή. Σε ευχαριστούμε για 2.5 απίστευτα χρόνια. Η κληρονομία σου δεν πρόκειται να σβηστεί ποτέ, ένα από τα πιο επιτυχημένα κεφάλαια στην Ιστορία του συλλόγου που αγαπάμε.

Τόνι Κρόος: Ευχαριστούμε μίστερ! Ήταν χαρά μας!

Ντάνι Καρβαχάλ: Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα 2.5 χρόνια που ήσουν προπονητής μας, υπήρξες ένας απίστευτος επαγγελματίας, όπως και ολόκληρο το επιτελείο σου. Έμαθα πολλά ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος ακολουθώντας τις συμβουλές σου. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο, ευχαριστώ και πάλι για την αφοσίωση που επέδειξες σε εμάς.

Ίσκο: Ήταν τιμή να δουλεύω μαζί σου, να μαθαίνω κάθε μέρα από εσένα και να νικάμε μαζί, επειδή κατάφερες να οδηγήσεις αυτή την ομάδα σε ιστορικές επιτυχίες. Σου εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον.

Μαρσέλο: Μίστερ, έμαθα πολλά κοντά σου. Απόλαυσα σαν παιδί κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι, κάθε ομιλία και κάθε συμβουλή. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα! Είσαι τόσο ξεχωριστός για εμένα! Έγραψες Ιστορία με τη δουλειά σου, την αφοσίωσή σου, το πάθος, την αγάπη και πάνω από όλα με την ταπεινότητά σου. Σε ευχαριστούμε για όλα!

Gracias Mister! It’s been a pleasure!??

A post shared by Toni Kroos (@toni.kr8s) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ