aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαTα μηνύματα Χαμπουλλά σε Στρέπελ και παίκτες

Tα μηνύματα Χαμπουλλά σε Στρέπελ και παίκτες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η Ανόρθωση έχει σήμερα παιχνίδι με την Αλκή, όμως οι διοικητικές εξελίξεις είναι στην πρώτη γραμμή, όπως και οι ενέργειες που γίνονται για να μπορέσει η ομάδα να βάλει σε τάξη τις υποχρεώσεις της. Η κακοδιαχείριση της διοίκησης Παντελή στο οικονομικό, το τεράστιο κενό που έχει αφήσει και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί δεν λύνονται τόσο εύκολα. Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε συνεδρία της εταιρείας με άτομα του συλλόγου για να δουν κάποια θέματα, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Γίνονται τεράστιες προσπάθειες έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να πάρουν χρήματα μέσα στις επόμενες μέρες για τους μισθούς Φεβρουαρίου και Μαρτίου.

Χθες, ο νέος πρόεδρος της εταιρείας, Ευγένιος Χαμπουλλάς επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καράς» και είχε συνάντηση αρχικά με τον Γιούργκεν Στρέπελ και στη συνέχεια με τους ποδοσφαιριστές. Ο κ. Χαμπουλλάς έστειλε το μήνυμα ότι σύντομα θα αρχίσουν να τακτοποιούνται οι οικονομικές εκκρεμότητες. Ευχαρίστησε, δε, τον Στρέπελ και τους παίκτες για την υπομονή που κάνουν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους παρά τις αντιξοότητες, ενώ ζήτησε να πράξουν το ίδιο και στα δύο παιχνίδια που απομένουν.

Στο διοικητικό μέτωπο, μέχρι την Τετάρτη είναι πολύ πιθανό να υπάρχει κατάληξη για τα άτομα που θα απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία, για πρώτη φορά, να μιλήσει στα ΜΜΕ και να επικοινωνήσει με τον κόσμο της Ανόρθωσης. Μετά από 11 χρόνια ο Γεωργιανός επιστρέφει στην «Κυρία» και το γεγονός αυτό έχει φέρει μεγάλο ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας. Η πρώτη σκέψη είναι να γίνει 17 του μήνα, όμως δεν αποκλείεται η παρουσίαση του 51χρονου προπονητή να γίνει λίγο αργότερα. Στην ομάδα της Αμμοχώστου εκτιμούν και αισιοδοξούν ότι οι επιστροφές Κετσπάγια και Πουλλαΐδη θα φέρουν αύξηση στα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Άλλωστε, στόχος είναι μέσω των διαρκείας η ομάδα να μπορέσει να κλείσει και αρκετές οικονομικές τρύπες που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ