aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα μέτρα δεν θα μπουν εμπόδιο

Τα μέτρα δεν θα μπουν εμπόδιο

Το γεγονός ότι η Αστυνομία πήρε την απόφαση για ταυτοποίηση φιλάθλων στο ντέρμπι Ανόρθωση-Απόλλωνα, καθώς και στα άλλα ντέρμπι, είναι κάτι το οποίο δεν βρίσκει σύμφωνο τον περισσότερο κόσμο της «Μεγάλης Κυρίας». Παρόλα αυτά οι οπαδοί της θα βρεθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και θα στηρίξουν την προσπάθεια που θα γίνει για να έρθει άλλη μία επιτυχία. Οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης, η μεγαλύτερη μερίδα τουλάχιστον, θα πάει κανονικά στο ντέρμπι.

Μπορεί να υπάρχουν αντιδράσεις και αντιρρήσεις, όμως θα είναι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Από την άλλη, η επίσημη Ανόρθωση θεωρεί ότι δεν υπάρχουν οι υποδομές για να παρθούν αυτά τα μέτρα και τονίζει ότι υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόπο πρόληψης και καταστολής της βίας στα γήπεδα. Είναι δεδομένο ότι το πιο πάνω θέμα θα συζητηθεί πάρα πολύ στα επόμενα 24ωρα από τις διοικήσεις όλων των συλλόγων της Α’ Κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ