aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα «Λιοντάρια» του Καμερούν έτοιμα για κούπα! (video)

Τα «Λιοντάρια» του Καμερούν έτοιμα για κούπα! (video)

Μεγάλες στιγμές ζει το Καμερούν, καθώς η εθνική ομάδα της χώρας κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Γκάνας, στον ημιτελικό του Copa Africa και να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης, μετά από εννιά ολόκληρα χρόνια!

Με αρκετά καλό ρυθμό μπήκαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι. Η Γκάνα είχε διάθεση να παίξει πολύ από τα πλάγια, όμως κάτι τέτοιο δεν συνεβη για πολύ ώρα, με το Καμερούν να ανταποκρίνεται αμυντικά και να κρατάει το μηδέν Όσο περνούσαν τα λεπτά, το θέαμα περιοριζόταν, με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν διαδρόμους.

Όλα άλλαξαν όμως, στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Στο 72′ η ασυνεννοησία των παικτών της Γκάνας έφερε τον Γκατζούι «φάτσα» με το τέρμα και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ και να βάλει σε θέση οδηγού το Καμερούν σε κρίσιμο σημείο.

Οι Γκανέζοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και επιτέθηκαν μαζικά στα τελευταία λεπτά. Οι προσπάθειες, όμως έπεσαν στο… κενό και στο 90+3′ ο Μπασογκόγκ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, μέσα σε… ντελίριο από τους φίλους του Καμερούν! Έτσι, οι Καμερουνέζοι θα αντιμετωπίσουν την Αίγυπτο, στον τελικό του Copa Africa (05/02), με στόχο την… κούπα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ