aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα… καρδιοχτύπια, η ουσία και η ενίσχυση

Τα… καρδιοχτύπια, η ουσία και η ενίσχυση

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η Ανόρθωση καρδιοχτύπησε για τα καλά τους φίλους της. Στις καθυστερήσεις κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Αλκή και συνεχίζει τη μεγάλη της προσπάθεια. Δεν είναι η πρώτη φορά που η «Κυρία» καταφέρνει να κερδίσει με γκολ στα τελευταία λεπτά. Η ουσία είναι ότι πετυχαίνει αυτό που θέλει έστω και με μεγάλη δυσκολία. Όμως το επιθετικό πρόβλημα είναι εκεί και «φωνάζει».

Ανέφικτη για την ώρα η απόκτηση του Λαβόρδε

Ο Ρόνι Λέβι γνωρίζει πολύ καλά ότι η ενίσχυση στην επιθετική γραμμή τον Ιανουάριο είναι επιλογή πρώτης ανάγκης. Γι’ αυτό και ήδη εξετάζονται διάφορα ονόματα με στόχο να βρει την καλύτερη δυνατή λύση, πάντοτε μέσα στο οικονομικό πλαίσιο του συλλόγου. Αν χρειαστεί να βάλει η διοίκηση το χέρι στην τσέπη πιο βαθιά για μία περίπτωση που το αξίζει, πιστεύεται ότι θα το πράξει. Φτάνει οι παίκτες που θα έρθουν να είναι σε θέση να δώσουν αυτά που λείπουν από τη σημερινή Ανόρθωση.

Επάγγελμά της τα… buzzer beater*

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ