aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα φιλικά και τα προβλήματα

Τα φιλικά και τα προβλήματα

Το ότι ο Μπαλταζάρ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη επιβεβαιώνεται και από ένα ακόμα γεγονός. Τα φιλικά παιγνίδια τα οποία θα δώσει η ΑΕΛ αύριο και το Σάββατο, με τον Ερμή και την Πάφο. Αγώνες στους οποίους ο τεχνικός της ομάδας θα κάνει (πιθανότατα) τις τελικές του δοκιμές, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Αυτά πάνω, κάτω ανέφερε και ο  διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, στις δηλώσεις του στον Active: «Είναι δύο πολύ καλά φιλικά, το πρώτο θα είναι την Παρασκευή στην Παρεκκλησιά με τον Ερμή στις 18:00 και το δεύτερο θα είναι με την Πάφο στο Τσίρειο και πάλι στις 18:00 και θα είναι το τελευταίο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Θα αγωνιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αυτά τα φιλικά γίνονται για να είναι όλοι σε εγρήγορση. Είναι κάποιοι παίκτες που χρειάζονται περισσότερο από άλλους αυτά τα φιλικά παιχνίδια. Το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Άρη».

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως η ΑΕΛ βρίσκεται στην τελική ευθεία και δηλώνει σχεδόν έτοιμη (γιατί 100% έτοιμη δεν είναι καμία ομάδα), παρά τα κάποια αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα και για τα οποία ο Θεόδωρος Αντωνίου είπε: «Έχουμε ένα πρόβλημα με τον Αρτούρ και ένα με τον Μπενίτεθ. Κάνουν ένα διαφορετικό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους. Θέλουν περισσότερη δουλειά στη φυσική κατάσταση. Ο Αρτούρ έπαιξε με την Αούστρια αλλά δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Ίσως να κάνουν και κάποιοι άλλοι ειδικό πρόγραμμα, αυτό θα εξαρτηθεί από κάποιες εξετάσεις που γίνονται. Ο Λεόντσο και ο Σίλβα χρειάζονται και αυτοί ένα ειδικό πρόγραμμα. Σήμερα υπάρχει διπλή προπόνηση, το πρωί γυμναστήριο, το απόγευμα θα έχουμε προπόνηση στο Τσίρειο».

Για μια ακόμα φορά, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, έκανε αναφορά και κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για τα εισιτήρια διαρκείας.  «Τουλάχιστον πρέπει να φθάσουμε κοντά στον περσινό αριθμό, περίπου στις 2000. Είναι χαμηλό το νούμερο των 900 διαρκείας. Είδα και την ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων τους οποίους θέλουμε μαζί μας, δίπλα στην ομάδα. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Πρέπει να ανεβάσουμε το νούμερο των διαρκείας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ