aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα έξι στοιχήματα του ρόστερ

Τα έξι στοιχήματα του ρόστερ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι προπονήσεις της ΑΕΛ συνεχίζονται κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες και οι ποδοσφαιριστές περιμένουν πότε θα αναχωρήσουν για τη Βουλγαρία, όπου τους περιμένουν καλύτερες θερμοκρασίες. Εκεί θα αρχίσει να βγάζει τα πρώτα συμπεράσματά του ο Ντούσαν Κέρκεζ για το έμψυχο δυναμικό, ελπίζοντας ότι θα προκύψουν οι πρώτες θετικές ενδείξεις. Άλλωστε δεν είναι και λίγα τα στοιχήματα που προκύπτουν από το ρόστερ.

Με πρώτο του Ντόσα Ζούνιορ, για τον οποίο υπήρχαν ερωτηματικά πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Με έναν έτοιμο αγωνιστικά τον κυπριοποιημένο Πορτογάλο, η άμυνα της λεμεσιανής ομάδας μπορεί να αισθάνεται περισσότερη ασφάλεια. Πάντως, συμμετέχει δίχως πρόβλημα στο πρόγραμμα εκγύμνασης.

Έπειτα, με πολλή όρεξη συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕΛ ο Άλεξ ντα Σίλβα. Γνωρίζει πως περιμένουν πολλά οι φίλοι της νέας του ομάδας από την απόδοσή του και δουλεύει με απόλυτη επαγγελματική ευσυνειδησία για να είναι έτοιμος από κάθε άποψη. Στοίχημα με το εαυτό του, όμως, έχει βάλει και ο Νέστορας Μυτίδης. Ο διεθνής επιθετικός επιθυμεί να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του και η ΑΕΛ του προσφέρει την ευκαιρία. Τα ίδια ισχύουν και για τον Μαρκόσκι, ο οποίος ενθουσιάζει στις πρώτες προπονήσεις.

Πέραν όμως από τους νεοφερμένους, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θέλουν να βρεθούν σε θέση οδηγού για την ομάδα τους. Τρανό παράδειγμα ο Μπενίτεθ, που στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος ήταν εντυπωσιακός. Ο Ισπανός μπορεί να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πριν από μερικούς μήνες και γιατί όχι, να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος, αφού πέρσι τέτοια εποχή είχε προβλήματα και δεν ακολούθησε όλη την προετοιμασία. Έπειτα είναι και ο Φράγκος που επέστρεψε από τον Άρη και είναι έτοιμος να βάλει τον προπονητή του σε σκέψεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ