aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαTα έβαλε με τον Μπρίχ ο Κλόπ

Tα έβαλε με τον Μπρίχ ο Κλόπ

Το 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Λίβερπουλ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν στα ημιτελικά του Champions League. Ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του στάθηκε στην εικόνα των παικτών του στο χορτάρι, αλλά και στον διαιτητή Μπριχ, από τον οποίο είχε παράπονα και του τα εξέφρασε μάλιστα… στη δική τους γλώσσα μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Ηταν κάτι προσωπικό αυτά που είπα με τον Μπριχ μετά τον αγώνα. Αντιμετώπισε ένα καθαρό φάουλ στον Μανέ σαν ‘βουτιά’. Ήταν λάθος και του είπα ότι δεν ήταν δίκαιο αυτό που έκανε με τον Μανέ”, σχολίασε ο Κλοπ για τον συμπατριώτη του ρέφερι, ο οποίος θεωρείται από τις κορυφαίες σφυρίχτρες στον πλανήτη.

Δεν έψαξε δικαιολογίες όμως για την ήττα, αναφέροντας πως “δεν χάσαμε γι’ αυτόν τον λόγο, διότι δεν ήμασταν αρκετά καλοί στο ματς. Αν θέλεις να προκριθείς στα ημιτελικά, πρέπει να κερδίζεις αυτό το δικαίωμα στο χορτάρι. Δεν το κάναμε αυτό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Το μόνο καλό εκτός από το γκολ που βάλαμε, είναι πως ήταν απλά το πρώτο παιχνίδι”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ