aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα έβαλε με τον Μπαπέ ο σχολιαστής του ESPN: «Προσπαθεί συνέχεια να κερδίσει πέναλτι» (vid)

Τα έβαλε με τον Μπαπέ ο σχολιαστής του ESPN: «Προσπαθεί συνέχεια να κερδίσει πέναλτι» (vid)

Εξαλλος έγινε ο σχολιαστής του «ESPN», Κρεγκ Μπάρλεϊ, όταν είδε τον Κιλιάν Μπαπέ να βουτάει στην μεγάλη περιοχή για κερδίσει πέναλτι. Η Γαλλία κατάφερε να επικρατήσει με το εμφατικό 3-0 της Ουαλίας σε φιλική αναμέτρηση λίγο πριν την έναρξη του Euro και έδειξε… άγριες διαθέσεις ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι «τρικολόρ» έχοντας ξανά πλέον στο ρόστερ τους, τον Καρίμ Μπενζεμά φαντάζουν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στο παιχνίδι με τους Ουαλούς, βρήκαν δίχτυα οι Κιλιάν Μπαπέ, Αντουάν Γκριεζμάν και ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Λίγα λεπτά πριν ο επιθετικός της Παρί ανοίξει το σκορ, ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή και διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι.

Ο ρέφερι ωστόσο δεν έδειξε την άσπρη βούλα και με χαρακτηριστική κίνηση ζήτησε από τον Μπαπέ να σηκωθεί από το χορτάρι. Την ίδια άποψη είχε και ο Κρεγκ Μπάρλεϊ, σχολιαστής του ESPN, ο οποίος σχολίασε με καυστικό τρόπο τον τρόπο που ζήτησε να πάρει πέναλτι ο Γάλλος επιθετικός.

«Σήκω πάνω. Εχει μια κακή συνήθεια και το γνωρίζετε όλοι αυτό. Απλά κοιτάξτε τον σε κάθε φάση. Κοιτάξτε τον. Ο κύριος αθώος Κιλιάν Μπαπέ. Προσπαθεί να κλέψει. Πόσο ντροπιαστικό είναι αυτό; Ενας παίκτης με τόσο ταλέντο και να προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να πάρει σφύριγμα; Θα πρέπει να του δοθεί κίτρινη κάρτα γι’ αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ