aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα ερωτηματικά με Γκοντάλ - Ζούνιορ κι οι σκέψεις του Κέρκεζ

Τα ερωτηματικά με Γκοντάλ – Ζούνιορ κι οι σκέψεις του Κέρκεζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άντναν Αγκάνοβιτς θα πάρει μάλλον θέση βασικού αύριο απέναντι στην ΑΕΚ στο Τσίρειο, μαζί με τον Ρουβέν Χουράδο στην επίθεση, ενώ έδειξε πιο έτοιμος ο Ζαρκίνιο Αντόνια στο ματς με το ΘΟΪ. Το σίγουρο είναι πως, ο Ανδρέας Μακρής θα είναι και αύριο στην ενδεκάδα της ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Από αυτήν θα κριθεί το αποτέλεσμα

Οι γαλαζοκίτρινοι για να ελπίζουν σε επιτυχία επί της ΑΕΚ, θα πρέπει να εμφανιστούν πιο θαρραλέοι επιθετικά. Σημαντικό ρόλο θα έχει και ο Αντάμοβιτς, ενώ για τις άλλες δύο θέσεις στη μεσαία γραμμή υποψήφιοι είναι οι Γιον Γκαθτανιάγα, Νταβόρ Ζντραφκόφσκι και Λ. Σίλβα. Ο τελευταίος έχει ως αδυναμία τα αμυντικά καθήκοντα, όμως διακρίνεται για τις βοήθειες που δίνει όταν η ομάδα του επιτίθεται. Τα ερωτηματικά είναι στην άμυνα, κατά πόσο ο Ντούσαν Κέρκεζ θα προτιμήσει τριάδα ή τετράδα. Οι σίγουροι στο κέντρο της άμυνας είναι, οι Μπόρις Γκοντάλ και Ντόσα Ζούνιορ.

Το αυριανό ματς είναι κομβικής σημασίας, γιατί η ΑΕΛ με νίκη αποδεικνύει δύο πράγματα: πρώτον, ότι έχει τις δυνατότητες να παραμείνει στα ψηλά και δεύτερο, για να αποδείξει πως ξέρει να παίρνει και ντέρμπι. Απ’ εδώ και μπρος, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, ενώ το ματς με την ΑΕΚ μπορεί να χαρακτηριστεί και «έξι βαθμών». Αν κερδίσει η ΑΕΛ, θα αυξήσει τη διαφορά από την ΑΕΚ που την ακολουθεί στους 12 βαθμούς. Σε αντίθετη περίπτωση, με ισοπαλία θα διατηρηθεί στους εννιά και με ήττα θα μειωθεί στους έξι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ