aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα ερωτηματικά για τον Γιάννη Μαύρου

Τα ερωτηματικά για τον Γιάννη Μαύρου

Είναι πραγματικά άξιο απορίας το γεγονός πως ο Γιάννης Μαύρου δεν πήρε έως τώρα ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στην ΑΕΛ. Και μιλάμε για νεαρό επιθετικό, ο οποίος στη λήξασα σεζόν είχε πάρει ευκαιρίες, καταφέρνοντας να κάνει αισθητή την παρουσία του στη γραμμή κρούσης των γαλαζοκιτρίνων, αφήνοντας αν μη τι άλλο αισιόδοξα μηνύματα όσον αφορά στο επαγγελματικό του μέλλον. Πέρσι αγωνίσθηκε σε δέκα αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, επτά ως αλλαγή και τρεις ως βασικός, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία.

Με δεδομένο το γεγονός πως η φετινή ΑΕΛ σκοράρει με το σταγονόμετρο (τέσσερα γκολ σε επτά ματς) είναι επόμενο ο Μπρούνο Μπαλταζάρ να πρέπει να βρει τον τρόπο ώστε να κάνει πιο επιθετικό το σύνολο, προχωρώντας στις δέουσες κινήσεις ώστε η ομάδα της Λεμεσού να πάρει για τα καλά τα πάνω της. Και ο Γιάννης Μαύρου που δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις περιμένει την ευκαιρία του ώστε να βοηθήσει τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού προς την επίτευξη των στόχων. Απέδειξε πως έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για να δώσει λύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ