aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα έψαλλε στους παίκτες ο Τιμούρ: «Έχετε κι εσείς ευθύνη»!

Τα έψαλλε στους παίκτες ο Τιμούρ: «Έχετε κι εσείς ευθύνη»!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έντονος, αλλά μέσα σε λογικό πλαίσιο ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια στη χθεσινή του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές πριν από την προπόνηση της Ανόρθωσης. Η ήττα από τον Εθνικό (0-5) έχει ταρακουνήσει για τα καλά τα αποδυτήρια της ομάδας και ο προπονητής της «Κυρίας» προσπάθησε από τη μία να φέρει προ των ευθυνών τους, τους ποδοσφαιριστές χωρίς να βγάζει τον εαυτό του στην απ’ έξω και έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

«Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Έχω κι εγώ ευθύνη, αλλά και εσείς οι ποδοσφαιριστές», ήταν οι πρώτες του τοποθετήσεις και στη συνέχεια προσπάθησε να στείλει τα σωστά μηνύματα ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. «Πρέπει να επανορθώσουμε την κακή μας εικόνα και να νικήσουμε τη Νέα Σαλαμίνα, να περάσουμε στο κύπελλο και να κερδίσουμε και την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Αδιάβαστη στην σφαλιάρα της εξαετίας

Διότι αν δεν το κάνουμε δεν θα μπορέσουμε να επανορθώσουμε. Δε σημαίνει ότι επειδή δεχθήκαμε μία βαριά ήττα ότι διαγράφουμε ή ακυρώνουμε την προσπάθεια επτά μηνών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γεωργιανός τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ