aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα εντυπωσιακά στατιστικά του Μέσι κόντρα σε αγγλικές ομάδες (Infographic)

Τα εντυπωσιακά στατιστικά του Μέσι κόντρα σε αγγλικές ομάδες (Infographic)

Πολλοί είναι εκείνοι που καταλογίζουν στον Μέσι ότι δεν θα μπορούσε να παίξει στο αγγλικό πρωτάθλημα και ότι δεν θα άντεχε στο ρυθμό της Premier League. Μόνο που αυτό για μία ακόμα φορά καταρρίφθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/10).

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πέτυχε δύο γκολ και την οδήγησε στη νίκη με 4-2 κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο.

Φυσικά αυτή ήταν μία ακόμα επιβεβαίωση ότι ο Μέσι τα καταφέρνει και κόντρα στην αγγλικές ομάδες. Συνολικά, ο Αργεντινός έχει αντιμετωπίσει και τις έξι αγγλικές ομάδες (Άρσεναλ, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ). Τι έχει κάνει απέναντι τους;

Σε 29 αγώνες κόντρα σε αγγλικές ομάδες ο Μέσι μετρά 22 γκολ, έξι ασίστ δηλαδή έχει συμμετοχή σε συνολικά 28 τέρματα. Η μοναδική ομάδα που τον έχει κρατήσει στο απόλυτο “μηδέν” είναι η Λίβερπουλ αφού σε δύο ματς απέναντι στους κόκκινους δεν έχει σκοράρει και ούτε έχει δώσει ασίστ. Η Άρσεναλ είναι εκείνη που έχει δεχτεί περισσότερα τέρματα από κάθε άλλη (9) και την ακολουθεί η Μάντσεστερ Σίτι (6).

Τέλος, η ομάδα κόντρα στην οποία έχει δώσει τις περισσότερες ασίστ είναι η Τσέλσι (3).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ