aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα «έκαψαν» στη… σπηλιά τους, «καυτό» βίντεο για τα 89χρονα της ΑΕΛ!

Τα «έκαψαν» στη… σπηλιά τους, «καυτό» βίντεο για τα 89χρονα της ΑΕΛ!

Την Παρασκευή 4/10 συμπληρώθηκαν 89 χρόνια από την ίδρυση του σωματείου της ΑΕΛ και 30 χρόνια από τότε που ο ΣΥΦΑΕΛ ενεγράφη στα μητρώα της «κυπριακής δημοκρατίας», δίνοντας επίσημη μορφή στη δεκάχρονη μέχρι τότε δράση του εντός και εκτός γηπέδων.

«O μοναδικός σύνδεσμος που γεννήθηκε καθαρά μέσα από την τρέλα και την αγάπη των οπαδών για συσπείρωση και οργάνωση του μεγάλου κόσμου της ΑΕΛ, μακριά από κομματικές παρατάξεις και συμφέροντα», αναφέρθηκε πρόσφατα σε ανακοίνωση του συνδέσμου.

Η συγκεκριμένη μέρα, σηματοδότησε την έναρξη των εορτασμών στην… ΑΕΛοκρατούμενη Λεμεσό και εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας του Λιμανιού, γιόρτασαν σε ένα μεγάλο και τρικούβερτο πάρτι στην ιστορική «σπηλιά» τους στον Εναέριο με φαγοπότι, συνθήματα, παρουσία του προπονητή Ντούσαν Κέρκεζ και αθλητών από διάφορα τμήματα του σωματείου.

«Στη Λεμεσό και μέσα στο Λιμάνι η τρέλα βάλθηκε να μας τρελάνει και εμείς την τρέλα κάναμε Θρησκεία και από τότε γράφουμε ιστορία. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ – Ανώτατη οπαδική σχολή», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι οπαδοί της ΑΕΛ και δημοσιεύουν ένα εκπληκτικό βίντεο με τα όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ