aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα έκανε όλα ο Καμπανιάρο!

Τα έκανε όλα ο Καμπανιάρο!

Καμπανιάρο για… όλες τις δουλειές! Ο Αργεντινός άσος της Πεσκάρα έκανε τα πάντα στο ματς με τη Σαμπντόρια και το τελικό 1-1 έχει τη δική του υπογραφή. Και αυτό γιατί άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ αλλά λίγα λεπτά μετά σκόραρε στην αντίπαλη εστία και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο αφήνει μια… πικρία στους γηπεδούχους καθώς είχαν χαμένο πέναλτι στην επανάληψη.

Η αρχή έγινε στο 14ο λεπτό όταν ο Τορέιρα εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Καμπανιάρο με κεφαλιά προς τα πίσω έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ωστόσο, έντεκα λεπτά μετά σκόραρε με τον ίδιο τρόπο αλλά στην απέναντι εστία, έπειτα από κόρνερ του Ακουιλάνι. Στο 45’ οι γηπεδούχοι πάντως έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Κόντα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν πτόησε τους νεοφώτιστους που είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος για να πάρουν το προβάδισμα για τη νίκη. Ο Βιβιανό, όμως, στο 50ο λεπτό απόκρουσε το πέναλτι του Καπράρι και κράτησε το 1-1, που έμεινε μέχρι το φινάλε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ