aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα εισιτήρια του ντέρμπι με την Ομόνοια

Τα εισιτήρια του ντέρμπι με την Ομόνοια

Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Ομόνοια Λευκωσίας. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (26/11) στις 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει από την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 το πρωί στις 10:00 από το AEL Official Shop που βρίσκεται παραπλεύρως του κλειστού γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης».

ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ AEL OFFICIAL SHOP

Πέμπτη (24/11)

10:00-13:00 / 15:00-19:00

Παρασκευή (25/11)

09:00-13:00 / 15:00-19:00

Σάββατο (26/11)

09:00-13:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα έχουν καθοριστεί ως εξής: κανονικό €15 και μαθητικό €12. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Κερκίδα δωρεάν.

** Τα εισιτήρια θα πωλούνται μονό με την επίδειξη της κάρτας (θα δίδεται ένα εισιτήριο ανά κάτοχο) του προγράμματος «Η ΑΕΛ είσαι εσύ». Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταβίβαση της κάρτας «Η ΑΕΛ είσαι εσύ» των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας προς τρίτους. Οι κάρτες των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας είναι μπλοκαρισμένες από το ηλεκτρονικό μας σύστημα και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας όλων μας απαγορεύεται να μεταβιβαστούν.

** Η αγορά εισιτηρίων αλλά και για το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ είσαι εσύ» γίνεται μόνο με μετρητά και δεν δεχόμαστε επιταγές ή VISA.

** Όσον αφορά στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας, υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι κατηγορίας GATE-3 και Gate 3 ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα εισέρχονται στο Τσίρειο Στάδιο μόνο από τις Θύρες 3 και 4. Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας κατηγορίας LION και VIP θα μπορούν να εισέρχονται στο Τσίρειο από την κεντρική είσοδο της ανατολικής κερκίδας.

** Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00 και προτρέπουμε τον κόσμο μας να προσέλθει νωρίς στο γήπεδο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ»

«Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοια Λευκωσίας στο Τσίρειο (Σάββατο 26/11), θα ισχύει όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ είσαι εσύ» για όσους θέλουν να παρακολουθούν αγώνες της ΑΕΛ από την ανατολική κερκίδα».

Όσοι έχουν πληρώσει τις κάρτες τους καλούνται να τις παραλάβουν από το AEL Official Shop σε ώρες λειτουργίας του. Όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την κάρτα καλούνται να το πράξουν το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να αποφεύγουμε τυχών συνωστισμό στα ταμεία τις ημέρες των αγώνων. Σημειώνουμε ότι θα γίνεται έλεγχος στα ταμεία με ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Πληροφορίες για την εξασφάλιση της κάρτας «Η ΑΕΛ είσαι εσύ» στο 99-383800», αναφέρεται καταληκτικά στην ανακοίνωση της ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ