aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα εισιτήρια της ΑΕΛ με Νέα Σαλαμίνα

Τα εισιτήρια της ΑΕΛ με Νέα Σαλαμίνα

Η ΑΕΛ ενημερώνει για την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι αρχίζει την Παρασκευή (20/1) η προπώληση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα με τη Νέα Σαλαμινα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 22 Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει στις 16:00 στο “Αμμόχωστος” στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος CYTA 2016-2017.

Τα εισιτήρια θα προπωλούνται από το AEL Limassol Official Shop που βρίσκεται παραπλεύρως του κλειστού γηπέδου “Νίκος Σολομωνίδης”. Τα εισιτήρια θα πωλούνται προς όλο τον κόσμο ΜΟΝΟ με την επίδειξη της κάρτας ή της απόδειξης του προγράμματος “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από το πέταλο του γηπέδου.

Για την αγορά εισιτηρίων γίνονται δεκτά μόνο μετρητά. Οι είσοδοι του γηπέδου και θα ανοίξουν στις 16:30 και προτρέπουμε τον κόσμο μας να προσέλθει νωρίς στο γήπεδο για να μην παρατηρηθεί καθυστέρηση στην είσοδο τους στην κερκίδα».

Οι τιμές έχουν καθοριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως ακολούθως:

– Κανονικό: €15

– Μαθητικό: €10

– Παιδικό: €1

Ωράριο Προπώλησης:

Παρασκευή (20/1): 09:30 – 13:00 / 15:00 – 19:00

Σάββατο (21/1): 09:00 – 13:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ