aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα εισιτήρια κόντρα στην Ζαλαεγκερζέγκι

Τα εισιτήρια κόντρα στην Ζαλαεγκερζέγκι

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου των κυανόλευκων μέσω της οποίας ενημερώνει ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Τρίτη 28/7 και ώρα 20:00 στο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή με αντίπαλο την Ουγγρική Ζαλαεγκερζέγκι ανέρχονται στα 10 ευρώ.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες:

Στο στάδιο θα μπορούν να εισέλθουν μόνο 500 φίλοι του σωματείου μας.

Όσοι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας θα παρεβρεθούν στον φιλικό αγώνα της Τρίης θα πρέπει να προκρατήσουν την θέση τους επικοινωνώντας με τα γραφεία του σωματείου μας στο 24663090 ή στο e-mail [email protected] από αύριο Δευτέρα και Τρίτη από τις 9:00-13:00 και από τις 15:00-18:00 αναφέροντας ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας που είναι απαραίτητα βάση του πρωτοκόλλου.

Προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κατόχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Στο στάδιο θα λειτουργήσει μόνο η κεντρική εξέδρα για τους φίλους της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και θα χρησιμοποιηθούν οι εισόδοι 1-2-3.

Στους φιλικούς αγώνες ισχύει η κάρτα οπαδού.

Παρακαλούμε όλους τους φίλους του σωματείου μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα εισιτήριο και καλούνται όπως τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας καθώς και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών.

Τα εισιτήρια σας θα μπορείτε να τα παραλάβετε από το Red Shop πριν από τον αγώνα καθώς δεν θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία.

Μπορείτε επίσης για αποφυγή ταλαιπωρίας να αγοράσετε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια σας από την διεύθυνση https://online.theasis.cy.net/ticketonline/salamina/gr/tickets/

Παρακαλούμε επίσης όλους τους φίλους αθλητικογράφους να επικοινωνούν 2 μέρες πριν τον αγώνα με το γραφείο ΤΥΠΟΥ του σωματείου μας για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στα δημοσιογραφικά θεωρία όπως απαιτεί το πρωτόκολλο.

Φίλε της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, το παιχνίδι το κερδίζεις εσυ!

Πάρε την θέση σου δίπλα στην αγαπημένη σου ομάδα!

Η ομάδα σου σε χρειάζεται..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ