aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα εισιτήρια για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση στο ΑΕΚ ARENA, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (27/01, 16:00). Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε από τα Γραφεία του Σωματείου, καθώς και ηλεκτρονικά.

Εισιτήρια θα πωλούνται για τις εξέδρες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια). Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ. Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (17:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Από τις 14:30 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα θα λειτουργεί το Κέντρο Έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου στο ΑΕΚ ARENA (μεταξύ των εισόδων 1 και 2 πίσω από την εξέδρα Γεώργιος Καραπατάκης). Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται η έκδοση Κάρτας Φιλάθλου, καθώς έχει τεθεί σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την Κάρτα Φιλάθλου. Η Κάρτα Φιλάθλου δεν απαιτείται για φίλαθλους κάτω των 14 ετών.

Αναλυτικά το ωράριο στα Γραφεία του Σωματείου:

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Σάββατο: 09:00-13:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ