aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα εισιτήρια για το ματς με την Ομόνοια

Τα εισιτήρια για το ματς με την Ομόνοια

Το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΑΕΚ Aρένα, που θα διεξαχθεί την Δεύτερα (04/12, 19:00). Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε το πρωί από τα Γραφεία του Σωματείου. Εισιτήρια θα πωλούνται για τις εξέδρες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια).

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και πάλι το Online σύστημα αγοράς εισιτηρίων και ο κόσμος θα μπορεί να πάρει εισιτήριο σε οποιαδήποτε θέση του AEK Aρένα, εκτός από αυτές που είναι ήδη κρατημένες από κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και τα VIP (τμήμα Αγία Μαρίνα). Για λόγους ασφάλειας και λόγω ιδιάζουσων συνθηκών δεν θα επιτρέπεται εγγραφή και αγορά εισιτηρίων μέσω του Online συστήματος σε νέους αγοραστές.

Στα πλαίσια των προσπαθειών του Σωματείου για πλήρη εφαρμογή του νόμου και για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλκυση φιλάθλων εφαρμόζεται πλήρως η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, συμπεριλαμβανομένων και των φιλοξενούμενων φιλάθλων για όλους τους εντός έδρας αγώνες, με την αναγραφή των στοιχείων του αγοραστή στο κυρίως εισιτήριο, το οποίο παραμένει στην κατοχή του αγοραστή και την επίδειξη της ταυτότητας κατά την είσοδο και ως επίσης ταξιθέτηση όλων των θεατών στο γήπεδο.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ. Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (17:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά το ωράριο στα Γραφεία του Σωματείου:

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Σάββατο: 09:00-13:00
Δευτέρα: 09:00-15:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ