aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα εισιτήρια ενόψει ΕΝΠ: «Η παρουσία μας κρίνει το αποτέλεσμα»

Τα εισιτήρια ενόψει ΕΝΠ: «Η παρουσία μας κρίνει το αποτέλεσμα»

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας μέσω της οποίας ενημερώνει ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή 13/9 και ώρα 18:30 στο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή με αντίπαλο την Ε.Ν.Π για την Νότια κερκίδα (πέταλο) έχουν ως εξής:

Κανονικό : €15
Μαθητικό : €10
Παιδικό : €1

Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες:

«Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος.

Όσοι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας θα παραβρεθούν στον αγώνα πρωταθλήματος θα πρέπει να προκρατήσουν την θέση τους επικοινωνώντας με τα γραφεία του σωματείου μας στο 24663090 ή στο e-mail [email protected] από αύριο Τετάρτη από τις 9:00-13:00 και Πέμπτη, Παρασκευή από τις 9:00-13:00 και από τις 15:00-18:00 αναφέροντας ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας που είναι απαραίτητα βάση του πρωτοκόλλου και ακολούθως μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του σωματείου μας μέχρι και την Παρασκευή 11/9 στις 18:00.

Στο στάδιο θα λειτουργήσει η κεντρική εξέδρα, το πέταλο και τα boxes μόνο για τους φίλους της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και θα χρησιμοποιηθούν οι είσοδοι 1-2-3-4 και 6.

Στους αγώνες ισχύει η κάρτα φιλάθλου η οποία έχει ανανεωθεί αυτόματα.

Εκδοτήρια κάρτας φιλάθλου δεν θα υπάρχουν ανοικτά την ημέρα του αγώνα.

Παρακαλούμε όλους τους φίλους του σωματείου μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα εισιτήριο και καλούνται όπως τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας καθώς και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών.

Τα εισιτήρια σας θα μπορείτε να τα παραλάβετε και από την κεντρική είσοδο πριν από τον αγώνα καθώς δεν θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία.

Μπορείτε επίσης για αποφυγή ταλαιπωρίας να αγοράσετε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια σας από την διεύθυνση https://online.theasis.cy.net/ticketonline/salamina/gr/tickets/ από την Τετάρτη 9/9.

Παρακαλούμε επίσης όλους τους φίλους αθλητικογράφους να επικοινωνούν μέχρι και κάθε Τετάρτη πριν τον αγώνα με το γραφείο ΤΥΠΟΥ του σωματείου μας για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στα δημοσιογραφικά θεωρία όπως απαιτεί το πρωτόκολλο.

Φίλοι της Νέας Σαλαμίνας στηρίζουμε με την παρουσία μας την ομάδα μας σε κάθε αγώνα!

Γινόμαστε ασπίδα προστασίας της αγαπημένης μας ομάδας.

Η παρουσία μας κρίνει το αποτέλεσμα»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ