aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα είπε με τον Ανδρέα Σοφοκλέους ο Συ.Φ.ΑΕΛ!

Τα είπε με τον Ανδρέα Σοφοκλέους ο Συ.Φ.ΑΕΛ!

Ο Συ.Φ.ΑΕΛ, μετά από πρωτοβουλία αντιπροσωπείας του, προχθές το βράδυ στα γραφεία του Αντρέα Σοφοκλέους για συζήτηση και άσκηση κριτικής κατ’ ιδίαν για τη μέχρι τώρα κατάσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και του σωματείου.

«Στη χθεσινή συνάντηση τέθηκαν διάφορα ζητήματα που μας απασχολούν όλους και ανταλλάχθηκαν απόψεις και απαντήθηκαν ερωτήματα περί σωματείου και ποδοσφαιρικού τμήματος», αναφέρεται αρχικά σε ανακοίνωση και προστίθεται: «Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο μας, πως θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του σωματείου εντός της χρονιάς για να ενημερωθεί ο ΑΕΛίστας αναλυτικά για όλα».

«Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της ταυτοποίησης και τέθηκαν κάτω οι απαράβατες ιδεολογικές γραμμές του συνδέσμου και το πως θέλουμε να ενεργήσει η ΑΕΛ μας στο συγκεκριμένο θέμα. Ως εκπρόσωποι του συνδέσμου θεωρούμε ότι η χθεσινή μας κίνηση ήταν αναγκαία και πλέον απαιτείται δουλειά από όλους μας», τονίζεται ακολούθως.

Επιπλέον, εντός της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί η γενική συνέλευση του Συ.Φ.ΑΕΛ η οποία θα ενημερώσει αναλυτικά τα μέλη του Συνδέσμου για την προχθεσινή συνάντηση αλλά και για τις μελλοντικές κινήσεις. Το αποτέλεσμα της συνέλευσης θα μεταφερθεί στη διοίκηση για εφαρμογή των απαιτήσεων των οργανωμένων φίλων της ΑΕΛ. «Καλούμε τα μέλη μας να δείξουν εμπιστοσύνη στις κινήσεις του συμβουλίου και να μας στηρίξουν. Δεν εκπροσωπούμε την πάρτη μας, αλλά τον κάθε συνδεσμίτη που υπάγεται στο πρώτο οπαδικό κίνημα του τόπου. Ζητούμε τις απόψεις σας και την κριτική σας», αναφέρεται ακολούθως.

Υ.Γ.: «Εγώ θα σ’ αγαπώ και ας μην σε νοιάζει. Η βία λύνεται με κάθαρση των κέντρων αποφάσεων – Όχι στο μοντέρνο ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ