aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τα είπε και ο Κετσπάγια. Συζητάμε με παίκτες, αλλά…»

«Τα είπε και ο Κετσπάγια. Συζητάμε με παίκτες, αλλά…»

Στην κατάσταση των τραυματιών, στο «Αντ. Παπαδόπουλος» αλλά και στις μετεγγραφές αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, σε ραδιοφωνικές τοποθετήσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0). Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται σε επαφές με ποδοσφαιριστές όμως δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Πεδρίνιο κόπηκε στα… μαθηματικά!

Αναλυτικά:

Για το φιλικό με τον Απόλλων: «Υπάρχουν δύο δεδομένα. Η επιστροφή των παικτών στον αγωνιστικό χώρο και το πώς το εξέλαβαν μετά από καιρό. Ο κόσμος είχε την δυνατότητα, έστω όσος ήταν, να δει την ομάδα του αγωνιζόμενη μετά από καιρό. Δεν είναι συνηθισμένο να δίνονται φιλικά ανάμεσα σε μεγάλες ομάδες, είναι πρωτόγνωρο αυτό. Έδωσα τα εύσημα σε όσους δούλεψαν για να διεξαχθεί το φιλικό γιατί μάθαμε για το πρωτόκολλο μια μέρα πριν. Όλοι όσοι δούλεψαν τα πήγαν εξαιρετικά, έγιναν όλα βάση των γενικών οδηγιών. Δεν είναι εύκολο, πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Θεωρώ πως τα πήγαιναν εξαιρετικά σε σχέση με τα χρονικά περιθώρια. Ήμασταν η πρώτη ομάδα που θα ακολουθούσε το πρωτόκολλο και όλα έπρεπε να γίνουν σωστά. Ξέρουμε τώρα τι πρέπει να κάνουμε».

Για την απουσία τους τραυματίες: «Ο Αρτυματάς αναμένεται να αξιολογηθεί αρχές Αυγούστου, ακολουθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα. Ο Ιωάννου αντιμετωπίζει ένα στραμπούληγμα. Ο Ελουντού έμεινε εκτός προληπτικά, και ο Βρογκτς παρακολουθείται, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Δεν είναι σοβαρό όμως ήταν ικανό να τον κρατήσει εκτός».

Για το αν θα δώσει το παρών του κόσμος στην Πλάτρες και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Περιμένουμε ενημέρωση, όμως θεωρείται δύσκολο γιατί δεν είναι γήπεδο πρώτης κατηγορίας. Θεωρώ πως θα γίνει κεκλεισμένων. Δεν υπάρχει δυνατότητας όπως στο Αντ. Παπαδόπουλος, για να αγοραστούν εισιτήρια τα οποία θα είχαν αποστάσεις μεταξύ τους. Πρέπει να ακολουθήσουμε συγκεκριμένες οδηγίες».

Για την κατηγορία του Αντ. Παπαδόπουλος  κι αν διαγράφηκε η ποινή από την UEFA: «Διευκρινίστηκε από την UEFA, ότι θα εκτίσουμε την ποινή μας κανονικά. Ακόμα κι αν είναι μονός αγώνας δεν θα σβηστεί η ποινή. Πρέπει να κληρωθούμε εντός για να την εκτίσουμε. Για το γήπεδο, αναμένουμε άνθρωπο της UEFA ώστε να τα αξιολογήσει, κάναμε κάποιες διορθώσεις για να παραμείνει στην κατηγορία 3. Δεν έχουμε ενημέρωση πότε θα έρθουν όμως θα γίνει αυτό πριν τα ευρωπαϊκά».

Για τα μετεγγραφικά: «Μίλησε γι’ αυτά και ο Κετσπάγια. Αν δεν υπογράψει κάποιος δεν μπορούμε να πούμε αν είναι κοντά ή μακριά. Επίσης δεν ψάχνουμε παίκτες που ξεκουράζονται. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Είμαστε σε συζητήσεις με κάποιους όμως δεν υπάρχει συμφωνία με κάποιον. Θέλουμε δύο μέσους όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν ψάχνουμε κι άλλες περιπτώσεις».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες. Λίγη υπομονή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ