aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα είπαν, τα ξαναείπαν και προχωρούν…

Τα είπαν, τα ξαναείπαν και προχωρούν…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εμφανώς προβληματισμένοι είναι στην ΑΕΚ, με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα όσον αφορά στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Η διοίκηση Άντρου Καραπατάκη είχε ταχθεί υπέρ της συνέχισης και ολοκλήρωσης των διοργανώσεων της ΚΟΠ, υποστήριξε τη θέση της με επιχειρήματα ενώ σε χρόνο ρεκόρ τα βρήκε με τους παίκτες σχετικά με τη μισθοδοσία τους.

Οι Λαρνακείς, δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν πως «τα πάντα πρέπει να κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο», κρίνοντας πως κάτι τέτοιο ήταν και είναι εφικτό να γίνει στην Κύπρο. Γνωρίζουν, παραλλήλως, πως με βάσει τη βαθμολογική τους θέση δεν εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από πέντε συναπτές σεζόν, κάτι που θα επηρεάσει οικονομικά και η διοίκηση θα κληθεί να προχωρήσει σε μία σειρά κινήσεων ώστε να τα… φέρει βόλτα. Χθες, υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και προσωπικό της ΑΕΚ. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι νεωτέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ