aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα είπαν Σοφοκλέους και Πάμπος

Τα είπαν Σοφοκλέους και Πάμπος

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε το μεσημέρι στον Super SportFM και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη χθεσινή συνάντηση του πρόεδρου Ανδρέα Σοφοκλέους με τον προπονητή, Πάμπο Χριστοδούλου.

Αναλυτικά: «Δεν θέλω να σταθώ πολύ σε αυτό το παιχνίδι γιατί εμείς αύριο έχουμε άλλο παιχνίδι. Έχουμε γυρίσει σελίδα. Χθες ο πρόεδρος κάλεσε τον προπονητή στο γραφείο του. Μίλησαν για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και για την εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΖ.  Η ΑΕΛ θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε να περνά καν από το μυαλό μας. Είχε πει πως όταν πανηγυρίζαμε για τις καλές εμφανίσεις, ξέρουμε πως θα έρθουν και οι δύσκολες στιγμές.

Μια από αυτές ήταν το παιχνίδι με την ΑΕΖ αλλά το αφήνουμε πίσω. Σκληρή δουλειά είναι το μήνυμα που βγάνει μετά από τη συνάντηση προέδρου και προπονητή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ