aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα εφτά καλά μαντάτα και οι σκέψεις

Τα εφτά καλά μαντάτα και οι σκέψεις

Με πρωινή προπόνηση θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της η ΑΕΚ, για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Μπορεί στα χαρτιά η ομάδα της Λάρνακας να είναι το φαβορί για το τρίποντο, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ αν και δεν είχε την ευκαιρία να δουλέψει όπως θα ήθελε τις προηγούμενες ημέρες, κυρίως λόγω των πολλών διεθνών που απουσίαζαν, προσπάθησε να διορθώσει κάποιες αδυναμίες που εντόπισε. Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Χουάν Τρουγιόλς, ο οποίος δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση.

Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Οι εφτά διεθνείς Μάριος Αντωνιάδης, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Νέστορας Μυτίδης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Βανσάν Λαμπάν, Γιάννης Παναγίδης και Ιβάν Τρισκόφσκι επέστρεψαν και το θετικό είναι ότι δεν προέκυψε τραυματισμός σε κανέναν.

Χθες η προπόνηση ήταν πιο χαλαρή μιας και περιελάμβανε παιχνίδια ποδοτένις. Όσον αφορά τις σκέψεις του προπονητή της ΑΕΚ για την ενδεκάδα είναι για μία ακόμη φορά γρίφος. Ερωτηματικό αποτελεί αν θα παρατάξει τριάδα στην άμυνα ή τετράδα μετά από καιρό. Τα τελευταία αποτελέσματα τον έβαλαν σε σκέψεις για τον σχηματισμό που θα επιλέξει.

Στο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, που έγινε προς τιμήν του Γιάννη Σκοπελίτη, δοκίμασε το 4-1-4-1, όμως οι πολλές απουσίες που είχε έπαιξαν τον ρόλο τους. Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των φίλων της ΑΕΚ που θα βρεθούν το Τσίρειο. Ίσως η απογοήτευση των τελευταίων αποτελεσμάτων να επηρεάσει την προσέλευση των οπαδών της ομάδας της Λάρνακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ