aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα ευχάριστα για Ντεμπελέ και οι επόμενες μετεγγραφές

Τα ευχάριστα για Ντεμπελέ και οι επόμενες μετεγγραφές

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αναμένεται να επιστρέψει νωρίτερα από το αναμενόμενο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπαρσελόνα και υπάρχουν ελπίδες να προλάβει ακόμη και το «El Classico». Ο 20χρονος επιθετικός των Καταλανών είχε τραυματιστεί στο ματς κόντρα στη Χετάφε (16 Σεπτεμβρίου) με την αρχική εκτίμηση για το διάστημα απουσίας του να είναι από 3.5 μέχρι 4 μήνες.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, θα είναι έτοιμος νωρίτερα για να δώσει «παρών» στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (23 Δεκεμβρίου). Ο Ερνέστο Βαλβέρδε λοιπόν θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, καθώς, με βάση την πορεία της αποθεραπείας του, ο Ντεμπελέ θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Εν τω μεταξύ, σε ότι αφορά στα μετεγγραφικά της «Μπάρσα», σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Sport» ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετέφερε στους συνεργάτες του ότι είναι σημαντικότερο να αποκτηθούν παίκτες μεγάλης αξίας για να μπορέσουν να μπουν στην 11άδα της ομάδας και να ανεβάσουν το επίπεδο σε θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση και να μην δαπανηθούν ποσά για την απόκτηση παικτών, οι οποίοι επί της ουσίας δεν θα προσφέρουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ